са састанка / - фото: Министарство екологије
03/11/2021 u 17:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Министарство екологије подржава развој Гусиња

Риjеч jе о jедном од сегмената свеобухватног проjекта модернизациjе комплетне дионице од Плава до Гусиња, дуге око 10 километара, вриjедном близу 4,4 милиона еура, казао је Митровић

Министар екологиjе просторног планирања и урбанизма, Ратко Митровић, директор Директората за екологиjу, Душан Бугарин и директор Управе jавних радова, Боро Лучић боравили су данас у радноj посjети Општини Гусиње, гдjе су се састали са предсjедницом Општине, Анелом Чекић, након чега су обишли управо изграђени мост на риjеци Вруљи.

- Риjеч jе о jедном од сегмената свеобухватног проjекта модернизациjе комплетне дионице од Плава до Гусиња, дуге око 10 километара, вриjедном близу 4,4 милиона еура. Министарство на чиjем сам челу подржава сваки проjекат коjи доприноси развоjу и напретку Гусиња - саопштио jе министар Митровић.

Боро Лучић, директор Управе jавних радова саопштио jе да jе поносан на завршетак радова и да ће Управа на чиjем jе челу наставити да подржава све инфраструктурне проjекте коjи потпомажу развоj сjевера Црне Горе, док jе предсjедница Општине Гусиње, Анела Чекић захвалила на сарадњи Министарства, посебно због ПУП-а Гусиње, али и будућих проjеката коjи ће се реализовати.

На састанку са предсjедницом Општине Гусиње, Чекић министар Митровић и Лучић су разговарали о актуелним и предстоjећим проjектима Општине Гусиње, али и изазовима са коjима су суочава ова млада општина. Министар Митровић jе данас посjетио и Општу болницу у Биjелом Пољу, у чиjем jе дворишту скоро посађено преко 100 стабала у склопу акциjе "За љепшу и здравиjу Црну Гору" коjу спроводи Агенциjа за заштиту животне средине, а све у оквиру обиљежавања 30 година еколошке државе Црне Горе, закључено је у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 12:54