Министарство екологије, просторног планирања и урбанизма / - фото: ФЕЈСБУК
28/01/2022 u 11:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Потписан Споразум о сарадњи између МЕПГ и ЈУ Средње економске школе „Мирко Вешовић“

Средњошколци ће добити прилику да теоријска знања примјене у пракси обављајући задатке и пратећи активности које се спроводе у Министарству, а које су уско повезане са програмом њиховог образовања, саопштили су

Ратко Митровић, министар екологије, просторног планирања и урбанизма и Дијана Вујачић, директорица ЈУ Средње економске школе „Мирко Вешовић“, потписали су Споразум о сарадњи, којом је предвиђено организовање практичне наставе за ученике Средње економске школе у организационим јединицама Министарства екологије, просторног планирања и урбанизма. 

Како је саопштено из Министарства Споразум о сарадњи ће почети да се имплементира са почетком другог полугодишта школске године 2021/22.

Средњошколци ће добити прилику да теоријска знања примјене у пракси обављајући задатке и пратећи активности које се спроводе у Министарству, а које су уско повезане са програмом њиховог образовања, све то уз подршку и савјетовање службеника Министарства. На тај начин могу стећи искуство и вјештине које ће им помоћи у даљем процесу образовања и учинити их конкурентним и спремним за тржиште рада, казали су.

Практична настава ће се изводити у просторијама Службе за правне, опште, административне послове и јавне набавке и Службе за економско - финансијске послове Министарства у складу са планом реализације који припрема школа, казали су.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 15:37