/ МУП (Фото: РТЦГ)
18/06/2021 u 15:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

МУП: Родитељи да поштују судске одлуке

Јавности ради, напомињемо да отац у континуитету није поступао у складу са рјешењем којим се мајци омогућава да, на својој адреси, несметано одржава лични контакт са дјецом, саопштено је из МУП-а

Поводом снимка који је узнемирио црногорску јавност, Министарство унутрашњих послова апелује на све надлежне органе да искористе све законске могућности и да се у интересу дјеце омогући излазак на слободу њиховог оца.

- Овом приликом апелујемо и на родитеље да поштују судске одлуке и да пред собом имају само и искључиво интерес своје дјеце. Јавности ради, напомињемо да отац у континуитету није поступао у складу са рјешењем којим се мајци омогућава да, на својој адреси, несметано одржава лични контакт са дјецом- саопштено је из Министарства унутрашњих послова.

Тврде да је полиција је у овом случају поступила законито, по хитном налогу суда.

- Истичемо да је полиција према налогу суда поступала искључиво према оцу а никако и према дјеци која су била на лицу мјеста. У овако осјетљивим ситуацијама, није довољно поступати само законито, већ нужно са посебном сензибилношћу и хуманошћу- наводе у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 03:10