Милошева торбица / -Принтскрин
28/05/2022 u 09:34 h
Mili PrelevićMili Prelević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Торба Милоша Меденице и на снижењу кошта преко 1.000 долара

Торба марке "гучи" коју је син Весне Меденице носио око струка изазвала је пажњу црногорске јавности због веома високе цијене

На друштвеним мрежама се, ових дана, посебно коментарише стил облачења Милоша Меденице. сина Весне Меденице, бивше предсједнице Врховног суда, који је у протвору због сумње да је организовао криминалну групу. Он се налази у Спужу у истражном притвору који му је одрђен до 30 дана, а посебну пажњу пеиликом његовог привођења на подгоричком аеродрому привукла је торна коју је носио око струка.

image

Званична цијена

-Гучи

На друштвеним мрежама се говори да се ради о торбици марке "гучиi", која  кошта преко 1.000 долара. На званичном сајту овог бренда ова торбица кошта, на снижењу 1.022, 64 долара. Редовна цијена јој је 1.420,34 долара.

Има се...

image

Привођење Меденице

-Дан

Иначе, Еуропол је прије неколико мјесеци црногорским истражним органима доставио комуникацију са криптоване апликације Скy. Подгорички портал Либертас објавио је ту комуникацију, на основу које се може закључити да је син Весне Меденице учествовао у трговини наркотицима и шверцу цигарета.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 14:40