Вук Вуjисић / - SCREENSHOT YOUTUBE
21/11/2021 u 12:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вуjисић: Нећу престати да истражујем док год се последњи нелегални експлоататор не процесуира

Вујисић не жели да се фокус са теме помjера на њега као жртву, већ да се покаже онима коjи краду шљунак да не могу да раде шта желе

Новинар портала Pcnen Вук Вуjисић поручио jе да, упркос приjетњам, неће престати да се бави темом нелегалне експлоатациjе шљунка док се посљедњи експлоататор не процесуира и док се девастациjа не заустави. Он jе за Jавни сервис рекао да не жели да се фокус са теме помjера на њега као жртву, већ да се покаже онима коjи краду шљунак да не могу да раде шта желе.

Вуjисић jе упутио захтjев Управи полициjе да идентификуjу мушкарца коjи га jе приjе два дана у Ботуну окривио за полициjску акциjу коjа jе покренута ради заустављања експлоатациjе шљунка и да се та особа процесуира уколико се испостави да му jе приjетила раниjе.

“Порука коjу сам желио да пошаљем jесте да упркос приjетњама нећу престати да се бавим том темом док год се последњи нелегалну експлоататор не процесуира и док се девастациjа не заустави. Не желим да се фокус са теме помjера на то да сам жртва већ само не желим више да толеришем приjетње и да их опраштам већ и на таj начин желим да им покажем да не могу да раде шта пожеле”, казао jе он.

Вуjисићу jе због ове теме приjећено смрћу, а доживљавао jе и насртаjе.

“Срамота jе да новинар из било коjег медиjа данас не може да оде на простору Грбаваца и да сними крађу шљунка, а да не доживи неку приjетњу или насртаj. Ваљда и за њих важе закони, доста смо толерисали несвиjест и безобразлук тих људи коjи уништаваjу државно добро и jош се понашаjу као да су недодирљиви”, казао jе он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 03:03