Јанко Милатовић / - Приватна архива
12/08/2021 u 17:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милатовић: Срећан сам што нећу бити у Управном одбору Ацове и Милове банке

- За разлику од многих, Јанку Милатовићу као лиĉности је пуно драже да му многи ликови из црногорског естаблишмента дају негативну оцјену, него да га хвале - каже се у реаговању

Јанко Милатовић каже да му је један од најсрећнијих тренутака у животу био када је сазнао да неће бити у Управном одбору Прве банке.

Он је реаговао поводом одлуке Централне банке Црне Горе да не изда одобрење за његов избор за члана Одбора директора Прве банке.

- Јанко Милатовић у свом животу није имао срећнијег тренутка, осим кад су му се рађала дјеца, него на данашњи дан свете Мати Ангелине, кад му је саопштено да не може бити у Управном одбору Прве банке Црне Горе, чији су власници били или јесу Ацо и Мило Ђукановић и Светозар Маровић - истиче Милатовић.

Он подсјећа да је образложење потписао заштитник њихових интереса и гробар црногорског банкарства др Радоје Жугић.

- Прва банка је већ виђена на гробљу црногорског банкарства, а ако Бог и срећа дају, Радоје Жугић ће завршити иза решетака спушког казамата због свих непочинстава које је приредио црногорској привреди. За разлику од многих, Јанку Милатовићу као лиĉности је пуно драже да му многи ликови из црногорског естаблишмента дају негативну оцјену, него да га хвале. А надамо се да ће, најзад, доћи до промјена у овој и другим институцијама које су познате по служењу бившем режиму и мафији и процесуирања руководећих људи - закључује у свом реаговању Јанко Милатовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 11:54