Веселин Пејовић / - принтскрин
12/12/2021 u 11:13 h
Blaženka GolubovićBlaženka Golubović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Пејовићу ESKR-ова награда за квалитетна достигнућа 2021

Европско друштво за истраживање квалитета одало је признање Пејовићу за изузетну посвећеност, подршку, напоре и достигнућа у управљању квалитетом док се истовремено у Црној Гори води борба око опстанка КАП-а

ESKR-ова награда за квалитетна достигнућа 2021, коjу води Европско друштво за истраживање квалитета, одаjе признање организациjама, компаниjама, jавним управама и поjединцима коjи су показали изузетну посвећеност, подршку и напоре да подрже и унапреде достигнућа у управљању квалитетом. Церемониjа уручења награда за достигнућа квалитета 2021. одржала се јуче, 11. децембра 2021, у хотелу са пет звјездица Dusit Thani Dubai.

Врхунске компаниjе, jавне управе и организациjе, коjе се истичу у своjим услугама/производима и настављаjу да помјераjу границе квалитета са иновациjама, добиле су Награде за достигнућа квалитета 2021. за њихов напоран рад и посвећеност квалитету, у присуству међународне пословне заjеднице. Програм ESKR-ових награда за достигнућа у квалитету обухвата свеобухватан преглед инициjатива и стратегиjа коjе пословни лидери спроводе у своjим компаниjама и организациjама; препознаjе напоре изузетних и талентованих послодаваца и запослених и даjе мотивациjу за континуирани напредак.

image

Веселин Пејовић

- принтскрин

Међу добитницима ове године у Дубаију се нашао и Веселин Пејовић, власник компаније Унипром. Пејовић је тренутно у жижи јавности због могућег гашења КАП-а јер његова компанија не може да нађе заједнички језик око цијене електричне енергије за потребе ове фабрике. У посредовање се укључила и Влада, али се није дошло до договора.

Вукчевић: Пејовић понудио да ЕПЦГ преузме КАП на годину

Директор фирме Унипром Веселин Пејовић, у чијем власништву се налази Комбинат алуминијума Подгорица, понудио је да ЕПЦГ на годину дана преузме КАП без накнаде, а да преузме сав профит.

КАП се гаси, Пејовић не даје потврду за преузимање

Његова понуда је управо због радника и јавности, да не би ЕПЦГ трпјела штету од 80 милиона еура дајући приватнику у џеп новац који би она могла, валоризујући струју на тржишту уплатити у буџет па вратити радницима. Пејовић је понудио да се тих 80 милиона повећају за продајну цијену алуминијума на берзи, казао је члан Одбора директора Унипрома Зоран Вукчевић.

На Конвенцији су учествовали реномирани пословни лидери из различитих земаља, академски стручњаци и професионалци квалитета. Окупљајући најбоље професионалце, организације, јавну администрацију и компаније из области квалитета за овај незабораван догађај, Европско друштво за истраживање квалитета, кроз своје програме признавања, посвећено је ширењу културе квалитета ангажовањем пословних лидера да имају активнију улогу у томе.

Европско друштво за истраживање квалитета, са сједиштем у Лозани (Швајцарска) бави се стратешким питањима у управљању квалитетом и промовише културу квалитета и континуирано унапређење квалитета кроз годишње конвенције, које служе као глобални форум за усавршавање техника управљања квалитетом и пружа одлично умрежавање.

Међу награђеним су компаније, јавне управе и организације из широког спектра приватног и јавног сектора, које теже изврсности и које су својим достигнућима доказале своје способности, а такође ће обновити своју посвећеност изврсности и добити нове идеје о управљању квалитетом.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 13:44