Са потписивања уговора / - UFPC
04/02/2022 u 14:37 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Споразум о сарадњи Удружења италијанских привредника у ЦГ Конфидустрија ЦГ и Удружења француско-црногорских компанија

Црна Гора као земља са европском перспективом има одличне предуслове за инвестирање и веће присуство привредника из ове двије земље: Италије и Француске и овај споразум је прави подстицај на конкретне економске кораке - наводи се у сопштењу

У Подгорици је данас потписан Споразум о сарадњи између Удружења италијанских привредника у Црној Гори Конфидустрија Црна Гора и Удружења француско-црногорских компанија.

Овим споразумом стране су се усагласиле да ће афирмисати сарадњу између својих чланова, сарађивати у области промоције привредног партнерства и радити на реализацији пројеката од заједницког интереса.

- Црна Гора као земља са европском перспективом има одличне предуслове за инвестирање и веће присуство привредника из ове двије земље: Италије и Француске и овај споразум је прави подстицај на конкретне економске кораке - наводи се у сопштењу након потписивања споразума.

Испред Конфиндустрије Црне Горе споразум је потписао директор Марко Ђинђиновић а испред Удружења француско-црногорских компанија предсједник Рајко Ускоковић.

Потписивању споразума су присуствовали Амбасадори Републике Француске и Републике Италије у Црној Гори Кристијан Тимоније и Лука Зелиоли.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 20:53