фото: МУП / - фото: МУП
02/06/2022 u 09:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Аџић - Гашпарикова: Спремни конкретни заједнички пројекти за Црну Гору

Саговорници су се сагласили да је од изузетног значаја наставити са добрим праксама и радом

Министар унутрашњих послова Филип Аџић састао се са сталном представницом УНДП-а у Црној Гори, Даниелом Гашпариковом. Састанак, којем је присуствовао и в.д. генералног директора Директората за европске послове, међународну сарадњу и програме подршке Сергеј Мучалица и шеф сектора за демократско управљање, економију и животну средину у УНДП-у, Томица Паовић, био је прилика да се потврди квалитетна сарадња, а тако и заједнички пројекти Министарства унутрашњих послова и Програма Уједињених нација за развој у Црној Гори.

Гашпарикова је похвалила досадашњу сарадњу УНДП-а и Министарства у области смањења незаконитог посједовања и кријумчарења лаког наоружања, као и родно заснованог насиља. 

Саговорници су се сагласили да је од изузетног значаја наставити са добрим праксама и радом.

Апострофирајући заједничке пројекте, Гашпарикова је истакла значај дигитализације за квалитетније пружање јавних услуга и навела да ће УНДП наставити да промовише активности које могу бити од користи свим грађанима и грађанкама, активно доприносећи даљем напретку Црне Горе у процесу европских интеграција и испуњавању Циљева одржиог развоја.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 23:46