илустрација фото: Управа полиције / - илустрација фото: Управа полиције
09/06/2021 u 15:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Двиjе особе ухапшене за подметање пожара на возилима у Будви

Дежурноj служби jе око 4.10 приjављено да jе у улици Воjвођанска дошло до пожара на два возила

Службеници Центра безбjедности Будва су брзом и ефикасном акциjом идентификовали, лоцирали и лишили слободе двиjе особе непосредно након што су данас у раним jутарњим часовима подметнуле пожар на два возила у Будви, наводи се у саопштењу Управе полиције.

Дежурноj служби jе око 4.10 приjављено да jе у улици Воjвођанска дошло до пожара на два возила.

Пожар jе локализован од стране припадника Службе заштите и спашавања и на лицу мjеста jе извршен увиђаj коjим jе руководио државни тужилац Основног државног тужилаштва у Котору.

Констатовано jе да jе дошло до пожара на возилу марке „ВW Голф“ у власништву безбjедносно интересантног лица Г.М. (35) из Будве и на возилу марке „Пеугеот“ у власништву П.М.К. држављавнина Пољске.

Одмах по сазнаjу за догађаj службеници Центра безбjедности Будва предузели су низ мjера и радњи на идентификациjи и проналаску лица коjа су подметнула пожар на наведним возилима те су након извршене претраге терена у диjелу града гдjе се пожар догодио пронађена и у службене просториjе доведени J.М. (24) из Никшића и Л.Т. (18) из Никшића.  

Након спроведене криминалистичке обраде полициjа jе дошла до сумње да су ова лица подметнула наведени пожар и они су по налогу државног тужиоца лишени слободе због сумње да су извршили кривично дjело изазивање опште опасности.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 15:02