/ - фото илустрација: УП твитер
26/10/2021 u 11:17 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Обијао киоске и украо цигарете вриједне 13.436 еура

Док је В.Б, 22. маја, у својој породичној кући, без издате одговарајуће исправе о оружју, неовлашћено држао 11 комада пушчане муниције

Основни суд у Беранама је потврдио оптужницу Основног државног тужилаштва подигнуту против М.Б., због тешке крађе у саизвршилаштву и против окривљеног В.Б. због недозвољеног држања оружја и експлозивних материја.

Оптужницом је представљено да је М.Б,  29/30. априла, у Улици Светог Саве, општина Беране, обио трафику Табако Шоп.

- Насилно је отворио лим од трафике гдје је направио отвор, након чега је ушао у унутрашност објекта одакле је одузео више штека и паклица цигарета разних марки вриједности 6. 821, 60 еура, као и депозит 100 еура- наведено је оптужницом.

Потом је 6.  маја 2021. године, у Улици Светог Саве, заједно са НН лицем, обио трафику зв.Марко 22 власништво оштећене М.М. 

Развалио је прозор од наплатног пулта, док је НН лице чувало стражу, а затим је два пута улазио у унутрашност трафике одакле је одузео више штека и паклица цигарета разних марки вриједности 1. 997, еура, након чега је 15/16. маја у наведеној улици, поново обио трафику Табако Шоп. Поломио је шарке врата, која је потом избацио из свог лежишта, након чега је ушао у унутрашњост објекта одакле је одузео више штека и паклица цигарета разних марки вриједности 4.618 еура- навело је тужилаштво.

То је урадио у намјери да себи прибави противправну имовинску корист. Док је В.Б, 22. маја, у својој породичној кући у селу Долац, без издате одговарајуће исправе о оружју, неовлашћено држао 11 комада пушчане муниције кал.7,9 милиметара.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 04:03