ФОТО: БИЉА БРАШЊО / - ФОТО: БИЉА БРАШЊО
07/03/2022 u 20:22 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Оружана пљачка и убиство Мрдака: Золак изручен Црној Гори

Наоружани нападачи кобног дана су пресрели возило које превози новац. У овом кривичном дјелу користили су бибер спреј и оружје.

Петар Золак изручен је из Бих Црној Гори због истраге која се води повдом оружане пљачке у Никшићу када је убијен Љубиша Мрдак, сазнаје незванично портал Дан.

Убиство Мрдака и оружана пљачка Поште: У Београду ухапшен Срђан Свјетлановић

Писање портала Дана потврдила је и Управа полиције:

-Данас је на Граничном прелазу Илино Брдо реализована екстрадиција из Босне и Херцеговине у Црну Гору лица за којим је НЦБ Интерпол Подгорица расписао међународну потјерницу. П.З. (34), држављанин Босне и Херцеговине потраживао се због обезбјеђивања присуства у кривичном поступку који се против њега води због сумње да је извршио кривично дјело разбојништво 20.10.2021. године у Никшићу, којом приликом је на радном мјесту смртно страдао радник фирме физичког обезбјеђења „Сецуритy Гуард Монтенегро“ Љубиша Мрдак. Ово лице је након преузимања од надлежних органа Босне и Хецеговине спроведен Вишем државном тужилаштву у Подгорици на даљу надлежност и поступање- наводе из Управе полицје.

Подсјећамо, Окружни суд у Бањалуци одредио је једномјесечни притвор Стојану Албијанићу из Билеће и Петру Золаку из Лакташа због сумње да су учествовали у оружаној пљачки поште у Никшићу у којој су маскирани разбојници убили радника обезбјеђења.

Убиство Мрдака: И Регојевић ухапшен због оружане пљачке

(ВИДЕО) Оружана пљачка поште у Никшићу: Преминуо рањени радник обезбјеђења, украдене вреће новца

Подсјећамо, оружана пљачка у Никшићу догодила се 20.10.2021. године и том приликом тешко је рањен  радник обезбјеђења Љубиша Мрдак. Он је недуго након инцидента подлегао повредама а метак га је погодио у грдуни кош. 

Бањалучки суд: Притвор Албијанићу и Золаку због крваве пљачке у Никшићу

Према ранијим сазнањима портала Дан, Мрдак се борио са пљачкашима и покушао да спријечи крађу новца који је био намијењен за пензије које додјељује пошта у Никшићу.

У Бањалуци ухапшени осумњичени за пљачку у Никшићу

(ВИДЕО) Оружана пљачка поште у Никшићу: Преминуо рањени радник обезбјеђења, украдене вреће новца

Наоружани нападачи кобног дана су пресрели возило које превози новац. У овом кривичном дјелу користили су бибер спреј и оружје. Након ове пљачке пронађено је запаљено возило за које се сумња да је коришћено у извршењу овог кривичног дјела.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 22:21