Policija, ilustracija / - UP
27/10/2023 u 16:12 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Krivična prijava protiv dvije osobe: Gađali vozilo policije kako bi ih spriječili u obavljanju posla

Pripadnici OB Podgorica juče su postupali po prijavi da se maloljetna osoba udaljila iz Centra za djecu i mlade „Ljubović“ u Podgorice, a nakon lociranja maloljetnice u jednom naselju u Podgorici dva lica pokušala su da ih spriječe u vršenju službene radnje

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica juče su postupali po prijavi da se maloljetna osoba udaljila iz Centra za djecu i mlade „Ljubović“ u Podgorice, a nakon lociranja maloljetnice u jednom naselju u Podgorici, više osoba je pokušalo službenike policije da spriječi u vršenju službene radnje, saopšteno je iz Uprave policije za portal Dan.

- Dva lica su tom prilikom upotrebom kamenica pričinila materijalnu štetu na službenom vozilu. Od dva lica su prikupljena obavještenja u službenim prostorijama. O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se protiv ta dva lica podnese krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari, navode iz policije.

Maloljetnica koja se potraživala je juče vraćena u Centar za djecu i mlade „Ljubović“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 21:37