/ - МИЛОШ МЕДЕНИЦА ПОЗИРА СА ХЕКЛЕРОМ/ - ФОТО: СКРИНШОТ АПЛИКАЦИЈА СКАЈ/ ЛИБЕРТАС ПРЕС
05/05/2022 u 09:02 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Расписана национална потјерница за Милошем Меденицом

Након вијести о Милошу Меденици наступило је привођење а затим хапшење његове мајке

Виши суд у Подгорици донио је наредбу за расписивање националне потјернице за Милошем Меденицом, сином бивше предсједнице Врховног суда, потврђено је за портал Дан из Вишег суда.

Полиција истражује улогу сина Весне Меденице у трговини дрогом и шверцу цигарета: Морамо грабити за нас јер сад смо на позицији

Он се сумњичи да је  организовао криминалну организацију ради шверца цигарета, дроге  и незаконитог утицаја приликом доношења одлука у судским предметима.

Подсјећамо, након информације да је Милош  Меденица обухваћен истрагом Специјалног државног тужилаштва ради провјере да ли је био умјешан у шверц цигарета и дроге, ухапшена је и његова мајка.

(ВИДЕО/ФОТО) Након шест сати судија одлучила: Меденици одређен истражни притвoр од 30 дана

Специјално државно тужилаштво (СДТ) формирало је предмет у случају Меденичиног сина Милоша Меденице, након што је портал Либертас прес објавио податке које је Еуропол доставио црногорској полицији и тужилаштву, а на основу којих се он наводно бавио кријумчарењем цигарета и трговином дроге.

Након вијести о Милошу Меденици наступило је привођење а затим хапшење његове мајке. Њој је након саслушања одређен притвор до 30 дана због сумње да је незаконито утицала на доношење одлука у два предмета у процесу ревизије пред Врховним судом.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 12:58