/ - ILUSTRACIJA: FOTO - DAN PORTAL
05/07/2023 u 13:58 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tri osobe osumnjičene zbog pet krivičnih djela

Podgorička policija podnijela je krivičnu prijavu protiv D.V. (45) zbog sumnje da je izvršio tri krivična djela krađa na štetu Cosmetics marketa u ulici Ivana Vujoševića

Podgorički policajci su procesuirali tri osobe zbog pet krivičnih djela.

- Podgorička policija podnijela je krivičnu prijavu protiv D.V. (45) zbog sumnje da je izvršio tri krivična djela krađa na štetu Cosmetics marketa u ulici Ivana Vujoševića. On je, kako se sumnja, jednom u aprili i dva puta u junu, ulazio u ovaj market i otuđivao parfeme ukupne vrijednosti od oko 750 eura- navode iz policije.

Osim toga, pripadnici policije su lišili slobode E.A. (23) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa na štetu jednog građanina. On je, kako se sumnja, iskoristio nepažnju oštećenog i iz teretnog motornog vozila otuđio torbicu sa ličnim dokumentima i novcem.

- Slobode je lišen A.A. (22) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa. Sumnja se da je ovo lice u ranim jutarnjim časovima 4. jula provalio u prodavnicu srebrnog nakita i otuđio 56 komada nakita. On je identifikovan i lišen slobode istog dana. Otuđeni nakit je pronađen i vraćen vlasniku- rečeno je iz policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 23:08