Управа полиције / - фото: Портал Дана
24/05/2022 u 14:22 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Улцињу ухапшене двије особе због посједовања дроге

Контролисани су и Д.Ј. (22), Н.П. (35) и Н.Е. (39). Код њих је пронађена мања количина опојних дрога марихуана и кокаин, те су против њих поднијете прекршајне пријаве у редовном поступку, наводи се у саопштењу

Полиција је у Улцињу, спроводећи појачане контроле у циљу сузбијања тзв. уличне продаје наркотика, пронашла мања паковања опојних дрога и поднијела прекршајне пријаве против пет особа.

- Контролисан је Ђ.Б. (26) из Будве код којег је пронађено 6,8 грама опојне дроге марихуана и мање паковање опојне дроге кокаин укупне тежине 2,3 грама. Обавијештен је тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који ће се накнадно изјаснити о евентуалној квалификацији дјела - саопштено је из Управе полиције.

Слободе је лишен Е.Ф. (20) код којег је пронађено 8,4 грама опојне дроге амфетамин. Он је уз захтјев за покретање прекршајног поступка због прекршаја из Закона о спречавању злоупотребе дрога, приведен судији за прекршаје на даљу надлежност, додаје се у саопштењу.

Такође како наводе, због прекршаја из Закона о спречавању злоупотребе опојних дрога, слободе је лишен Е.К. (28) из Републике Албаније код којег је пронађена опојна дрога амфетамин.

Осим тога, контролисани су и Д.Ј. (22), Н.П. (35) и Н.Е. (39). Код њих је пронађена мања количина опојних дрога марихуана и кокаин, те су против њих поднијете прекршајне пријаве у редовном поступку, закључено је у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 19:07