Ilustracija / - ILUSTRACIJA
24/03/2024 u 14:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšen Rožajac, vozio pijan ukradeno vozilo

Raožajac E.A. (39) uhapšen je juče nakon što ga je policija zaustavila dok je vozio ukradni kamion u alkoholisanom stanju.

Kako je saopšteno iz Uprave policije rožajskoj policiji je vozač u jednom privrednom subjektu, prijavilo da je teretno motorno vozilo koje koristi, a u vlasništvu je pomenutog privrednog subjekta, otuđeno od strane njemu nepoznatog lica.

- Predmetno vozilo je vozač parkirao i ostavio otključeno ispred pomenute firme, sa ključem u bravi. U mjestu Pešca beranska policija je locirala ovo vozilo istoga dana, zaustavila i kontrolisala lice koje je upravljalo vozilom – E.A. (39) iz Rožaja. On je i alkotestiran, te je utvrđeno da je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola uorganizmu u koncentraciji od 2,18 g/kg - saopšteno je iz policije.

Osumnjičeni je uhapšen i uz prekršajnu prijavu priveden sudiji za prekršaje koji je za ovo lice izrekao kaznu zatvora u trajanju od 31 dan.

- Sa događajem je upoznat i tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama koji se izjasnio da se u radnjama E.A. stiču elementi krivičnog djela oduzimanje vozila zbog čega je protiv njega podnijeta i krivična prijava. Predmetno vozilo je vraćeno vlasniku - navedno je  usaopštenju UP.

Državljanin Sjeverne Makedonije osumnjičen da je iz firme ukrao vozilo i pobjegao u Albaniju

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 21:32