/ - FOTO: UPRAVA POLICIJE - ODUZETA DROGA I NOVAC
03/04/2024 u 08:44 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšen Zećanin: Pronađen kokain, marihunana i novac, spriječeno dilovanje droge

Podgorička policija uhapsila je R.P. (33) iz Zete, nakon što su pronašli marihuanu, kokain i novac. Iz Uprave policije navode da je ovim aktivnostima spriječena dalja distribucija narkotika.

- Službenici Sektora za borbu protiv kriminala zaduženi za borbu protiv droge su juče zajedno sa službenicima Regionalnog centra bezbjednosti “Centar”, preduzimajući proaktivne aktivnosti u cilju otkrivanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe narkotika, lišili slobode osobu kod koje je pronađena marihuana, kokain i veća suma novca, i na taj način spriječili dalju uličnu distribuciju narkotika - navode iz Uprave policije.

image
- FOTO: UPRAVA POLICIJE - ODUZETA DROGA I NOVAC

Podgorica: Zbog narkotika procesuirano pet osoba

Policija je  izvršili pretres dva objekta stanovanja u Podgorici, kao i dva vozila, koje koristi R.P. (30) iz Zete.

- Pretresom je pronađena i oduzeta biljna materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, težine oko 30 kilograma, praškasta materija za koju se sumnja da je kokain, težine oko 650 grama, novac u iznosu od 11.400 eura, a za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika, kao i četiri mobilna telefona od kojih jedan sa kripto zaštitom - dodaju iz UP.

Od osumnjičenog su oduzeta i dva vozila radi dalje provjere.

Ističu da je preduzetim aktivnostima spriječena  dalja distribucija opojne droge kokain putem ulične prodaje i krijumčarenje marihuane.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 05:28