/ фото УП илустрација
12/01/2022 u 14:46 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Улцињанин оптужен због удеса: Повријеђене двије особе

Оштећени К. Б. је тада задобио тешку тјелесну повреду, док је оштећена Т. Д. задобила лаку тјелесну повреду

Основни Суд у Улцињу потврдио је Оптужницу Основног  тужилаштва, подигнуту против П.Г. из Улциња, због извршења кривичног дјела тешко дјело против безбједности јавног саобраћаја.

Оптужницом је представљено да је, 23. маја 2021.године, око 01.05 часова, на магистралном путу Улцињ-Бар, у насељу Кодре, управљајући возилом из правца булевара Сами Фрашери у правцу магистралног пута Улцињ-Бар, не придржавајући се саобраћајних прописа угрозио саобраћај и довео у опасност  животе оштећених возача К. Б. а и сувозача Т. Д.

- Супротно одредбама чл.41 ст.1 и чл.136 ст.1 Закона о безбједности саобраћаја на путевима, приликом уласка у раскрсницу и магистралног пута, односно пута са првенством пролаза, не прилагодивши  вожњу условима саобраћаја на раскрсници,  није зауставио своје возило пред знак “Стоп”  и пропустио возило “VW Passat”. Већ је у кратком временском интервалу директно ушао у путању кретања возила оштећеног, услед чега је дошло до контакта предњег чеоног дијела возила и предњег лијевог бочног дијела возила у предјелу лијевог точка- наведено је оптужницон.

Оштећени К. Б. је тада задобио тешку тјелесну повреду, док је оштећена Т. Д. задобила лаку тјелесну повреду. Оптужница је потврђена дана 14. децембра 2021. године.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

26. april 2024 02:23