СА САСТАНКА / - ФОТО: ГОВ.МЕ
28/03/2022 u 14:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Абазовић-Теофилакту: Кипар пружа отворену подршку Црној Гори на интеграционом путу

Географска, просторна и економска подударност двије државе отвара могућност за сарадњу у бројним областима, као што су енергетика, инфраструкура, наука и сл, нагласио је Теофилаку

Црна Гора и Кипар су државе са сличним особинама. Радујемо се даљој сарадњи двије државе које настављају искрене и квалитетне билатералне односе. Ми смо доказ да и територијално мале државе могу да играју велику улогу, истакао је потпредсједник Владе Црне Горе Дритан Абазовић на састанку са нерезидентним амбасадором Кипра у Црној Гори, Нј. Е. Димитросом Теофилактуом.

Амбасадор Теофилакту казао је да Република Кипар пружа отворену и искрену подршку Црној Гори у њеном интеграционом путу, пожеливши нашој држави да постане прва наредна чланица у ЕУ. 

- Географска, просторна и економска подударност двије државе отвара могућност за сарадњу у бројним областима, као што су енергетика, инфраструкура, наука и сл - нагласио је Теофилаку.

Абазовић и Теофилакту су разговарали о могућностима унапређења сарадње и партнерских односа двије пријатељске државе, нарочито у сектору поморства и туризма.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 09:08