Лукач и Међедовић / Фото: Приватна архива
22/05/2021 u 11:49 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бивши чланови БС: Бићете благовремено обавијештени гдје прелазимо

Све грађанске партије су у оптицају, каже Лукач за Портал Дана

Предсjедница Форума жена БС Подгорица Индира Међедовић и замјеник предсједника Форума младих БС Денис Лукач казали су за Портал Дана да ће јавност бити благовремено обавијештена гдје ће наставити своје политичке активности. 

- У овом тренутку можемо вам само рећи да смо напустили партију. За све остале наше активности сазнаћете на вријеме - казала је Међедовић за Портал Дана. 

Лукач је додао да себе види у политици, али не и у Бошњачкој странци.

- У БС нисмо наишли на разумијевање. Ја желим да се, поред права за мањинске народе борим и за права свих грађана у Црној Гори- казао је Лукач за наш портал. 

На питање да ли су тачни наводи да прелазе у Грађански покрет УРА, Лукач је казао да ће и јавност, а и новинаре о преласку у друге партије информисати благовремено. 

- Све грађанске партије су у оптицају - додао је Лукач, док је сада већ бивши предсjедник Форума младих БС у Подгорица Емир Пепељак само потврдио да одлази из ове партије. 

Подсјетимо, Међедовић, Пепељак и Лукач јутрос су саопштили да напуштају БС због "ретроградне и превазиђене политике, која је базирана на остваривању личних интереса врха БС-а". 

Портпарол БС Адел Омерагић казао је за портал Дана да жали због одласка чланова, да им жели сву срећу, али да је БС јача него икад. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 12:06