Александар Богдановић / - Фото: ДПС
02/10/2021 u 10:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Богдановић: Оставке премијера и министара у интересу свих грађана

Такође, Богдановић констатуjе да jе риjеч о наjнеспособниjем и наjнеодговорниjем кадру у ионако наjгороj власти коjу jе Црна Гора имала

Генерални секретар ДПС Александар Богдановић саопштио је да ћутња Здравка Кривокапића и његових министара неће доприниjети да jавност заборави на њихово скандалозно понашање у недjељу, када су прекршили све мjере коjе су сами дониjели.

– Ако Здравко Кривокапић и његова министарка одбране мисле да ће њихова ћутња доприниjети томе да jавност заборави да су све у вези са 5. септембром на Цетињу урадили незаконито, а посебно да су дезинформисали о поводу почетка интервенциjе полициjе, то се неће догодити – рекао jе Богдановић.

Он jе подсjетио да се и на скупштинском одбору од министра унутрашњих послова и директора Управе полициjе чуло како се Кривокапић понашао 5. септембра, што jе по његовим риjечима, сасвим довољно понижење за сваког здраворазумног грађанина.

– Ако представници Владе мисле да ће њихова ћутња доприниjети томе да заборавимо да су приjе 15 дана на чело државне институциjе именовали представницу фашистичког покрета Двери, а да су своjим нечињењем довели црногорски спорт на наjниже гране у историjи, то се неће догодити – поручио jе генерални секретар ДПС-а.

Испред Демократске партиjе социjалиста Богдановић jе поручио да ће та партиjа наставити да инсистира на оставкама премиjера Кривокапића, а нарочито чланова његове Владе Jелене Боровинић Боjовић, Весне Братић и Оливере Ињац. Такође, констатуjе да jе риjеч о наjнеспособниjем и наjнеодговорниjем кадру у ионако наjгороj власти коjу jе Црна Гора имала.

– Оставке су буквално jедина ствар коjу они могу учинити у интересу државе и свих њених грађана – закључио Богдановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 20:39