/ - ДПС: Ћулафић
17/04/2022 u 13:33 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ћулафић: Са оваквим партнерима, Милатовић може на чело "Европа - никад"

Тако је Милатовић, који има намјеру да се кандидује да води модеран, савремен, европски град какав је Подгорица, показао своје право лице, навео је он

Стефан Ћулафић, члан ГО и одборник ДПС-а у Скупштини Главног града, саопштио је да је Јаков Милатовић, представљен црногорској јавности као невиђени експерт, који је по угледним и веома скупим страним универзитетима сабирао своја знања.

- У складу са том чињеницом, грађани су очекивали модерног, флексибилног министра, који ће у Црну Гору донијети дашак промјена, а модерну праксу коју је упознао на западу, примијенити код нас. Нажалост, добили смо једног ригидног популисту, нереално амбициозног, који своје потенцијалне савезнике види у националистичким, ретроградним и странкама које заступају антизападне вриједности. То изазива чуђење чак и код многих наших западних партнера, који су очекивали од њега манифестацију европских вриједности- навео је Ћулафић.

Поручује: "Тако је Милатовић, који има намјеру да се кандидује да води модеран, савремен, европски град какав је Подгорица, показао своје право лице".

- Не вјерујемо да је толико политички незнавен да не види да су вриједности које његови потенцијални коалициони партнери показују све супротно од западних вриједности. Прије ће бити да се Милатовићев систем вриједности поклапа са њиховим, па тако подршку тражи од оних који су гласали против НАТО, палили заставе овог војног савеза, ширили пропутиновску кампању, и сањали да Црна Гора постане руска губернија. Амбициозном Милатовићу који на рачун грађана, и злоупотребом владиног програма "Европа сад" покушава, упркос видљивом мањку талента, да од себе направи политичара, уз овакве савезнике, више би приличило да стане на чело  pokreta „Evropa - nikad“- навео је у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 11:08