/ Фото: Срђан Бољевић
07/03/2022 u 14:17 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Демократе: СНП и УРА су џојстик партије које желе да оживе поражени ДПС

Нуде нам сарадњу са батинашима, док нас покушавају да представе као десничаре и насилнике, поручују из Бечићеве партије

Демократска Црна Гора осудила је напад на предсједника цетињског Одбора ове партије Данила Мрваљевића, наводећи да је напад доказ беспомоћности пораженог режима ДПС-а на Цетињу.

Функционер Демократа тврди да је поново нападнут: Уд'рите, па шта ко понесе!

Како су истакли, пооражени ДПС ових дана планирају да оживе УРА И СНП, "представљајући их као подобне мирољубиве, помиритељске и европске партнере".

- Након политичког нокаута који је ДПС доживио на Цетињу прије само пар дана и коначног одласка у политичку пензију, свјесни да им слиједи суочавање са непочинствима усљед дугогодишњег пустошења Пријестонице Црне Горе, сатјерани у ћошак, одговарају како другачије, него голом силом. Добро познати сценарио, осмишљен од стране оних који су навикли да функционишу на бази силе, криминала, корупције и уцјена, покушавају да казне све оне који не пристају на тај модел понашања и који не желе да зарад прљавог новца издају изборну вољу својих грађана и погазе своје политичке програме- навели су из Демократа.

Додали су да напад на Мрваљевића, открива те "чувене авангардне и европске вриједности’’ ДПС-а, којег оових дана нуде грађански покрет УРА и СНП.

- Они нама нуде сарадњу са батинашима и насилницима, док нас, који ових дана слободно шетамо улицама широм Црне Горе у циљу спречавања највеће издаје у скоријој историји наше земље, покушавају да представе као десничаре и насилнике. Охрабрени болесним наумом враћања ДПС у позицију одлучивања на државном нивоу, локални шерифи по задатку и инструкцијама нереформисане криминалне хоботнице, подржане џојстик партијама ДПС-а, УРА-ом и СНП-ом, јуришају на часне и достојанствене Цетињане, мислећи да силом могу уплашити грађане Цетиња. На крају, намеће се питање да ли се они који нам ових дана нуде сарадњу са ДПС-ом, са којим спремају јуриш на Устав Црне Горе, стиде подршке оваквих корупционашких и криминалних структура батинаша и насилника? Апелујемо на надлежне институције система да у најхитнијем року најоштрије санкционишу нападача, којем је ово већ други физички напад на Мрваљевића- закључили су из партије Алексе Бечића. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 21:34