/ - фото илустрација
31/12/2021 u 10:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Тиват: Чекајући одговоре...

ДПС Тиват се, како су казали, избора не боје, “јер знају да какав год резултат био, њихов је, вриједан залагања и њихог крајњег циља – добробити свих грађана”

Замислите, уважене грађанке и грађани Тивта, ДПС Тиват се усудио да од предсједника Општине тражи одговор на шта троши ваш новац. Нечувено! Па господине Комненовићу, ако смо ми из опозиције “класичне партије” са централом у Подгорици, како нас називате, Ви сте свакако предводник назови “грађанске листе”, иза које покушавате да прикријете Ваше нимало грађанске ставове, наводи се у саопштењу Општински одбор ДПС Тиват.

Из те политичке партије поручили су Комненовићу, “Не живите и не шетате Ви Подгорицом, него Тивтом, који се изградио, растао и постао елитна дестинација на међународној туристичкој мапи управо под влашћу ДПС-а и коалиционих партнера”.

- Да, истина боли, и истина није за све људе већ само за оне који је траже, говорила је Ајн Ранд. Не замјерајте што трагамо за истином али и не замишљајте да сте недодирљиви, то Вам није грађански.

Власт се губи и добија на изборима, ту нема дилеме. Несхватљиво је да ви (коалиција на власти) мислите да ћете о томе одлучивати како вам и у којем моменту одговара или да ли вам уопште одговара. Подршку сте изгубили почетком септембра и ту је почетак приче о враћању грађанима на преиспитивање изборне воље. А ви сте грађане, народски речено, замајавали до крајњих граница и надали се свих ових претходних мјесеци куповини неког од одборника опозиције - наводи се у саопштењу.

ДПС Тиват се, како су казали, избора не боје, “јер знају да какав год резултат био, њихов је, вриједан залагања и њихог крајњег циља – добробити свих грађана”.

- Господине Комненовићу, иако је епидемијска и политичка ситуација у Тивту веома тешка, Ви нас упорно засмијавате. Кажете да ДПС Тиват тражи информације путем захтјева за слободан приступ и онда те одговоре не објављује. Па, господине Комненовићу, прво ми немамо свог новинара а друго, зашто би кад сте то Ви обавезни, и то по закону - пише у саопштењу.

Из ДПС-а су упитали “Што ћемо са оним захтјевима на које нам не желите одговорити, попут колико плаћате адвокате. Објавите те фамозне Уговоре са адвокатском канцеларијом Савић и осталима, поставите на портал Општине, то Вам је минут посла, уштедите и Ваше и наше вријеме, јер док трошимо вријеме бавећи се Вама имамо мање времена за разговоре са грађанима, а грађани су нам ипак најбитнији”.

- Одговорите нам за уговоре који се тичу радних односа, за концерт на Љетњој позорници који се звао хуманитарним. Нијесте нам одговорили, нијесте ни наше жалбе због ћутања управе прослиједили надлежној агенцији. Никакво одбијајуће рјешење Секретаријата за друштвене дјелатности ДПС Тиват није добио као одговор да ли је и колико Општина спонзорисала концерт 26. јула на Лјетњој позорници а који је изазвао и пажњу и револт грађана Тивта”, наводе у саопштењу.

Из ДПС-а додају, “Бојимо се, господине Комненовићу, да нешто није у реду са Вашом интернет конекцијом, јер такав меил нијесмо примили”.

- А што се тиче Ваше бриге да запослени у Општини неће осјетити бенефите од пројекта “Европа сад” и повећање плата, обећавамо Вам да ћемо се и са тим питањем позабавити и надамо се врло брзо бити у посједу одговора. Јер нећемо дозволити да и по том питању не дај Боже, политички манипулишете и профитирате, као што то радите ових дана када капом и шаком дијелите варијабиле запосленима, исте оне за које сте, не тако давно, говорили да их дијели претходна ДПС власт. Морамо рећи да сте превазишли све претходнике, јер варијабила је категорија која припада запосленом са изузетним резултатима и квалитетом рада - пише у саопштењу.

Из те политичке партије су поручили да се ту нешто не слаже, јер како си казали, “ако се присјетимо да је Ваш коалициони партнер у току Вашег реваншистичког похода и отпуштања запослених, рекао да сте оставили оне запослене који су “мање неспособни”.

- Срећна Вам Нова Година и дежураћемо за сва Ваша питања и одговоре и током празника - закључује се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 07:36