Vladislav Dajković i Milan Knežević / - FOTO: DNP
06/03/2024 u 13:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Knežević i Dajković zabrinuti nakon najave novoformiranog kluba odbornika koji podržava Jakova Milatovića

Lider Demokratske narodne partije Milan Knežević i predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković su iskazali zabrinutost nakon najave novoformiranog kluba odbornika koji podržava Jakova Milatovića da će zatražiti redefinisanje odnosa i dosadašnjeg koalicionog sporazuma, iskazujući ipak uvjerenje da u Glavnom gradu neće doći do prijevremenih izbora zbog krize vlasti, saopšteno je iz DNP.

Oni su, kako se navodi, tokom razgovora razmotrili aktutelnu političku situaciju u svijetlu najnovijih dešavanja na političkoj sceni, sa posebnim osvrtom na dešavanja u Glavnom gradu.

Predsjednik Slobodne Crne Gore je podržao najavljenu inicijativu Milana Kneževića o predlogu Izmjena i dopuna Zakona o teritorijalnoj organizaciji, kako bi se proces razgraničenja Podgorice i Zete najzad okončao na zakonu utemeljenim rešenjima.

Lideri DNP i Slobodne Crne Gore razmatrali su i moguće modalitete saradnje u narednom periodu, a koji se odnose na niz inicijativa i aktivnosti u pravcu promovisanja zajedničkih političkih principa i aktivnosti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 21:33