/ Марко Милачић
29/09/2021 u 14:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милачић: Позив у Специјално полицијско одјељење по налогу Катнића доживљавам класичним притиском

Још једном, по ко зна који пут, позивам колеге из парламентарне већине да хитно и неизоставно реформишемо Тужилаштво, навео је Млачић

Предсједник "Парве Црне Горе" Марко Милачић саопштио је да позив у Специјално полицијско одјељење, по налогу Главног Специјалног тужиоца Миливоја Катнића, и то због политичког саопштења које је пренесено на Фејсбуку, доживљава класичним притиском "одлазећег и дубоко корумпираног Тужилаштва, које је директно повезано са ДПС-ом, на нову власт, чији је Права Црна Гора дио".

image
фото: Марко Милачић

- С обзиром да је ДПС изгубио кључне полуге власти и изгубио изборе, остаје им једино Тужилаштво и са њим повезане полицијске структуре, како би покушавали да свакојаким, наравно у суштини јаловим, притисцима дестабилизују нову власт и земљу што су наравно покушали 5. септембра на Цетињу и што им није прошло. Овај позив долази недуго након што сам поднио кривичну пријаву против доскорашњег лидера ових и сличних структура Зорана Лазовића, као и након што сам јавно и у Скупштини Црне Горе у лице казао сву истину Миливоју Катнићу, тако да овај позив видим и као неку врсту освете, што код мене, а они то одлично знају, нити пали, нити је икада палило, па је стога обичан пуцањ у празно- навео је он.

На позив ће се, како каже, са задовољством одазвати.

image
фото: Марко Милачић

- Не зато што вјерујем овим одлазећим и криминогеним структурама већ да бих у записник, са њиховим печатом, казао пуну истину не о некаквом Премијеровом наводном негативном дјеловању, напротив, већ о њиховом анти-Уставном и пучистичком дјеловању на Цетињу 5. септембра. Још једном, по ко зна који пут, позивам колеге из парламентарне већине да хитно и неизоставно реформишемо Тужилаштво и пошаљемо поруку јединства и слоге у борби против организованог криминала, која је круцијална за све даље процесе демократизације- навео је Млачић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 18:46