фото: ДПС / - фото; ДПС
09/11/2021 u 15:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

"Мојковац - наша кућа": ДПС предао листу, носилац Предраг Смоловић

Он је додао да је посебан моменат 6. децембар када ће изборни процес бити за њима те да не смију дозволити било какве подјеле због предстојеће кампање

Демократска партија социјалиста предала је данас изборну листу у Мојковцу под слоганом “Мојковац – наша кућа”. Листу, коју је потписало преко 1.100 грађана чине и два кандидата Социјалдемократа и један кандидат Либералне партије.

Како су истакли из ове партије, на листи се налази 68 одсто кандидата који се први пут налазе на њох што је показатељ потенцијала којим наша партија располаже.

Носилац листе Предраг Смоловић након предаје листе је истакао да оно што му даје снагу да ће ова побједа бити сигурна јесте рад локалне управе у претходне четири године.

Такође, Смоловић је поменуо рад претходне Владе истакавши да је у том периоду учињено много тога за развој овог града јер је Влада вјеровала у будућност и развој Мојковца као чистог и еколошког града који ће бити зимски ски центар. Смоловић је истакао да му посебну снагу дају грађани који цијене све оно што је за Мојковац урађено у претходном периоду.

Он је додао да је посебан моменат 6. децембар када ће изборни процес бити за њима те да не смију дозволити било какве подјеле због предстојеће кампање.

Акуелни предсједник Општине Ранко Мишнић истакао је да је данас заједно са пријатељима и да стоји пред грађанима од којих су добили повјерење да врше власт у претходне четири године.

Мишнић је истакао да све оно што је обећано је у стопроцентном износу реализовано радом локалне управе. Мишнић је навео да се данас у ски центар Жарски улаже 30 милиона еура те да је то заслуга претходне Владе захваљујући чијој политици се данас граде хотели и нови полигони.

Он је истакао да је локална власт издвојила 10 пута више средстава за развој пољопривреде него раније и пет пута више за друштвене дјелатности, спорт и културу те да учињено даје за право да тражимо подршку грађана за још један мандат. 

 - Морамо привређивати и стварати да Мојковац буде наша кућа свијетле будућности -  истакао је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 15:54