Milojko Spajić / - DJORDJE CMILJANIC
22/08/2024 u 23:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

PES: Kotrel i saradnici nijesu finansirali Spajićevu kampanju

Jedina kampanja koja se ticala Milojka Spajića je kampanja za parlamentarne izbore koji su se održali 11. juna 2023. godine i niko od britanskih državljana nije učestvovao u toj kampanji, niti je finansirao, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad.

Kako navode, Milojko Spajić je diskvalifikovan iz predsjedničke trke neustavnim djelovanjem članova DIK-a, sa očiglednom namjerom da mu nikada ne dozvole da se kandiduje za predsjednika.
- Kako je kandidatura gospodina Spajića odbijena, on nije ni imao predsjedničku kampanju. Jedina kampanja za predsjedničke izbore koju je vodio PES je predsjednička kampanja Jakova Milatovića, koji je kao kandidat PES-a postao predsjednik Crne Gore. Ko je radio i finansirao predsjedničku kampanju, kao i kampanju za lokalne izbore u Podgorici i drugim opštinama 2022., možete direktno pitati tadašnjeg kandidata Jakova Milatovića.- navode u saopštenju.

Kako dodaju,detaljniji odgovori vezani za predsjednika Vlade Spajića mogu se pronaći i preuzeti na Flickr nalogu Vlade Crne Gore, budući da je Spajić odgovarao juče tokom konferencije za medije na novinarska pitanja između ostalog posvećena i ovoj temi.

- Očekujemo da umjesto senzacionalizma, opozicija sve sporno procesuira kod SDT-a, kao sto je to npr. uradila Vlada prilikom zloupotrebe lobističkih usluga za potrebe premijera Abazovića, što je sada predmet tužilačke istrage- zaključuju u saopštenju.

Ko je Džorž Kotrel

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. septembar 2024 16:36