Миодраг Радовић
08/07/2021 u 16:22 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радовић: Да ли ће Кривокапић разријешити Кандића или ће и даље подстицати неодговорност

Основно државно тужилаштво у Подгорици је поднијело оптужни предлог против Кандића за кривична дјела угрожавање јавног саобраћаја и непружање помоћи лицу повријеђеном у саобраћајној незгоди

Шеф кабинета предсједника Мила Ђукановића, Миодраг Радовић питао да ли је подизање оптужнице против замјеника генералног секретара Владе Николе Кандића довољно премијеру Здравку Кривокапићу да га смијени.

Поднијет оптужни предлог против замјеника генералног секретара Владе и његовог возача

Подсјећамо, Основно државно тужилаштво у Подгорици је, Основном суду у Подгорици, поднијело оптужни предлог против Кандића за кривична дјела угрожавање јавног саобраћаја и непружање помоћи лицу повријеђеном у саобраћајној незгоди.

- Након што је против замјеника генералног секретара Владе и званично подигнута оптужница, питам се да ли је то довољно премијеру Кривокапићу да разријеши Кандића или ће својим нечињењем и даље подстицати неодговорност у Влади којом руководи - упитао је Радовић.

Оптужни предлог је поднијет и против Алексе Ћировића, који је с њим био у аутомобилу, за кривично дјело навођење на овјеравање неистинитог садржаја.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 13:20