/ - фото: СД
01/05/2022 u 10:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СД: Смијенити Кнежевића и спровести свеобухватну истрагу због објављеног снимка

Немамо ни трунку сумње да би Кнежевић, да је дошло до тога, кренуо руку под руку са криминалним групама на Црногорце који су били на Цетињу, наводе из СД

Социјалдемократе позивају надлежне државне органе, а посебно министра унутрашњих послова Филипа Аџића и директора Управе полиције Зорана Брђанина да, због снимка који је изашао у јавност, хитно спроведу свеобухватну и темељну истрагу, а у међувремену смијене команданта ПТЈ Петра Кнежевића.

- Високи чиновник полиције који је руководио срамном акцијом полиције 4. и 5. септембра на Цетињу тврди како је читаво вријеме био на вези са криминалним групама из више црногорских градова које су биле спремне да изазову грађански рат у Црној Гори. 

Истовремено окупљене грађане који су протестовали на Цетињу назива “багром”. Немамо ни трунку сумње да би Кнежевић, да је дошло до тога, кренуо руку под руку са криминалним групама на Црногорце који су били на Цетињу наводе из СД.

Како истичу Социјалдемократе, све ово су сасвим јасни разлози за хитну смјену Петра Кнежевића против којег мора бити покренута истрага и који пред надлежним органима мора одговарати, како за детаље из овог снимка, тако и за срамну операцију коју је 4. и 5. септембра спровео.

- Подсјећамо, акцију којом се и дан-данас и бивши премијер Кривокапић, али и актуелни Абазовић, као и вицепремијер Јоковић и партија на чијем је челу, поносе. Нажалост - наводе Социјалдемократе у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 03:27