/ - СД лого
28/12/2021 u 12:31 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СД Тиват: Лажи трче спринтове, али истина трчи маратон

Поштована господо из нелегалне власти, када већ нисте знали да будете достоjанствени у побjеди, будите бар достоjанствени у поразу и вратите мандате грађанима, наводи се у саопштењу

Поводом jучерашње изjаве предсjедника Општине Жељка Комненовића не можемо, а да се не запитамо, сљедеће: Рекли сте да Вам jе опозициjа понудила усваjање буџета како би град могао несметано да функционише и да се након тога иде на расписивање ванредних локалних избора, али да, зарад ускопартиjских интереса, не прихватате овакву понуду, кажу из СД Тиват.

- Вас не интересуjе усваjање буџета, него желите да нас jош три мjесеца држите под блокадом, како би, нелегално и без већине, сви у Тивту били Ваши таоци. У мору популистичких и неистинтих изjава сами сте себе ухватили у лажи и признали да Вас интересуjу искључиво фотеље, на коjима, на срећу свих у Тивту, нећете jош дуго бити - истичу тиватске социјалдемократе.

Истичу да се надају да ће предсједнику у овим новогодишњим празницима прорадити савjест.

- Надамо се да ћете се запитати да ли 40 породица коjе сте истjерали из Општине могу спокоjно уживати у празничној атмосфери? Питамо Вас да ли сте Ви спокоjни, уважени предсjедниче свих грађана, jер се боjимо да све што сте као власт урадили за ових годину дана, су само подjеле, коjе из дна душе презиремо - истиче се у саопштењу.

Што се тиче предсjедника Скупштине Андриjе Петковића, наводе да желе да га подсjете да jе, не тако давно, у Скупштини мислио да jе три гласа “жза” веће од три гласа “против”, па, вjероватно вођен том чувеном математиком, доктор наука (лажи и обмана), и сад мисли да jе “16 jедних” веће од “16 других”.

- Поштована господо из нелегалне власти, када већ нисте знали да будете достоjанствени у побjеди (реваншизам коjи Тиват ниjе до сада гледао, уз националистички фолклор коj сте приредили), будите бар достоjанствени у поразу и вратите мандате градjанима, па кога народ изабере - нека jе срећно!

Желимо вам свима сретћне празнике, jер људски jе опростити - наводе из СД Тиват.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 06:17