/ - УЦГ у Мојковцу
24/10/2021 u 11:04 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Уjедињена Црна Гора:Моjковцу неопходно jединство како би санирали штету ДПС власти

Желимо да споjимо људе у намjери да санирамо штету коjу живимо, а оставља jе ДПС за собом, казали су из Уједињене Црне Горе

Некада индустриjски центар на Сjеверу Црне Горе, наш Моjковац jе сада само блиjеда слика прошлог живота. Власт ДПС jе направила од овог хероjског града само пролазну тачку на путу из Биjелог Поља ка Подгорици. Нажалост, њихова рушилачка политика jе Моjковац третирала само као ресурс за хазардерске подухвате, истичу из ОО Уjедињене Црне Горе Моjковац.

УЦГ жели да заустави пропадање наше општине.

– Желимо да споjимо људе у намjери да санирамо штету коjу живимо, а оставља jе ДПС за собом. Прављењем партиjских ћелиjа од мjесних заjедница, па формирањем нових како би поставио своjе активисте на позициjе контроле, занемаруjући да би МЗ требало да буду ослонац грађанима – не странци, ДПС jе распарчавао jака братства, свађао кумове, завадио приjатеље. Из ових разлога, УЦГ ће као будућа власт инсистирати на спаjању МЗ Стевановац, Jаковићи, Слатина и Гостиловина у jедну мjесну заjедницу Прошћење, као што jе и било – наводе они.

Исправиће, обећаваjу, вjештачку подjелу, а оjачати учешће jаких МЗ у доношење одлука.

– Борићемо се да Моjковцу доведемо здраве инвеститоре, да покренемо индустриjске погоне, да вратимо младе и омогућимо им да живот планираjу у нашоj општини. Сматрамо своjом обавезом да, оно што смо навели на почетку, исправимо и да наш Моjковац не буде само пролазна тачка на путу – желимо да Моjковац поново буде мjесто у коjе се долази и у коjе се остаjе. Вратимо Моjковцу живот! – поручуjу они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 22:30