/ ЈОКОВИЋ- ФОТО: РТЦГ
24/09/2021 u 11:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Василије Лалошевић радио часно и поштено"

Смјена Лалошевића била је тема и данашњег хитног састанка Јоковића и премијера Здравка Кривокапића, због којег је одгођен раније најављени прес СНП

Лидер Социјалистичке народне партије Владимир Јоковић рекао је Порталу РТЦГ да је Василије Лалошевић, којег је Влада Црне Горе разријешила дужности директора Управе за спорт и младе, свој посао радио на најчаснији и најпоштенији могући начин.

Смјена Лалошевића била је тема и данашњег хитног састанка Јоковића и премијера Здравка Кривокапића, због којег је одгођен раније најављени прес СНП-а. Јоковић је за Портал РТЦГ рекао да је с премијером разговарао уопште о функционисању, те односима Владе Црне Горе према СНП-а.

Министарство просвјете, науке, културе и спорта саопштило је јутрос да је против Лалошевића формиран спис предмета код Специјалног државног тужиоца у односу на његов статус и Одлуку о додјели средстава за спровођење програма спортских организација у 2021. 

- Што се тиче пријаве, нека она иде својим путем. Ми им стојимо за Василија Лалошевића и мислимо да је радио на најчаснији и најпоштенији могући начин. А ако је Лалошевић направио то што се, он ће о томе одговарати. Што се смјене тиче, мислимо да она није била у реду- рекао је Јоковић.

На наше питање да ли ће смјена Лалошевића утицати на односе у коалицији уочи најављене приче о реконструкцији Владе, Јоковић је рекао: "Размијенили смо мишљења и ставове. Видјећемо како ће даље бити, али Лалошевић ће свакако одговорити на нападе".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

26. april 2024 14:41