/ - FOTO: ANđUšIć - SKRINšOT DPS
01/03/2024 u 17:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Anđušić: Zabrinjava onemogućavanje odgovora na pitanje kako se planira realizacija programa "Evropa sad 2"

Pojašsio je da inicijativa DPS-a nije do kraja odbijena i da je sjednica još uvijek u toku i da se radi na tome da se formalno uputi mišljenje kolegijumu predsjednika i generalnom sekretaru

Mihailo Anđušić (DPS) kazao je na pres konferenciji povodom odbijanja inicijative za kontrolno saslušanje premijera Milojka Spajića i ministra Novice Vukovića, da je prekršen pravilnik.

On je dodao da parlamentarna opozicija ima pravo da u toku redovnog skupštinskog zasijedanja kandiduje dvije inicijative za kontrolno saslušanje.

Prema riječima Anđušića, javnost treba da zabrine namjera parlamentarne većine da oneomogući građanima odgovore na pitanja kako se planira realizacija programa Evropa sad 2.

- Nemamo ništa protiv programa "Evropa sad 2", ali imamo na stotine pitanja i nejasnoća kada je u pitanju ova inicijativa. Tražimo odgovore na pitanja koja nas brinu, povodom realizacije ovog programa. Vidjeli smo da neko ko je bazirao svoj izborni program u predsjedničkoj kampanji i kampanji za Glavni grad, gospodin Milatović, kao predsjednik države, ne zna ništa o tom programu - istakao je on.

Pojašsio je da inicijativa DPS-a nije do kraja odbijena i da je sjednica još uvijek u toku i da se radi na tome da se formalno uputi mišljenje kolegijumu predsjednika i generalnom sekretaru.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 17:24