Крсто Радовић / - PC
27/09/2021 u 15:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Радовић позвао Царевића да заједно поднесу оставке

Он је на конференцији за новинаре поновио да Царевић нема подршку Демократа, и напоменуо да више неће брукати Будву

Предсједник Скупштине општине Будва Крсто Радовић предложио је да он и предсједник Општине Будва Марко Царевић поднесу оставке на функцију.

Радовић је на конференцији за новинаре поновио да Царевић нема подршку Демократа, и напоменуо да више неће брукати Будву. Позвао је и Тужилаштво да се односи према свима једнако, као и конституенте власти да нађу договор и предложе новог предсједника општине и скупштине.

- Жао ми је што смо по други пут дали подршку човјеку који из дана у дан  да нема капацитет да води општину, човјеку који се окружио улизицама и полтронима који су спремни на све и по цијену свега. Подносе се кривичне пријаве против мене и рециклирају се оптужбе ДПС-а, међутим оне против Царевића поднешене су од стране кредибилних и политички неутралних адреса,о д НВО-а и гле чуда свака је одбачена. Неће се све на овом остати, али то за неку наредну прилику. Пријаве против Вељовића, Прибиловић, Дивановића и других су експресно одбачен. Позивам Тужилаштво и све институције да непристрасно раде и да примјењују закон према свима једнако - нагласио је он.

Радовић је напоменуо да је једнако оно што сад ради ДФ и оно што је прошле године радио ДПС.

 - Све је исто осим чињенице да немају контролу над полицијом па не могу и силом да спроведу своје прљаве замисли у дјело. Како према мени тако и према Царевићу, што до сада очигледно није био случај -  казао је Радовић.

 - Иако сматрам да ничим нити ја ,ни Демократе нисмо допринијели ово ситуацији,предложићу ДФ-у и Царевићу исто оно што сам предложио и прошле године ДПС-у а то је да обојица поднесемо оставке на функције које покривамо и тако грађане и град релаксирамо ријалитија у режији Јовановића, Царевићевог курира. Сматрамо да након тога, у договору са остатком коалиције власт треба да почне да функционише, а ми да се договоримо. Сматрам да је ово више него поштена понуда,и ја је дајем мислећи на грађане Будве и њихову добробит, иако као што сам рекао сматрам да наше и моје кривице нема - нагласио је Радовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 05:58