danijel živković / - FOTO: DPS
14/09/2024 u 20:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Živković: Jedino je glas za DPS siguran glas koji će poći na tas odbrane državnih interesa

Predsjednik Demokratske partije socijalista Danijel Živković i nosilac liste,,I riječju i djelom!” dr Nermin Abdić posjetili su večeras mjesnu zajednicu Zlatica i tom prilikom razgovarali sa građanima ovog i okolnih krajeva u sklopu kampanje za predstojeće izbore koji će se održati u Podgorici 29. septembra.

U svom obraćanju predsjednik Živković istakao je da će predstojeći izbori determinisati trendove na političkoj sceni Crne Gore, te da će rezultati 29. septembra pokazati da je Vlada izgubila povjerenje u Podgorici.

On je istaako da se aktuelnom vlašću koju čine nacionalisti i populisti jedini može izboriti snažna građanska i evropska stranka kakva je Demokratska partija socijalista, te da su predstojeći izbori prilika da DPS pokaže stabilnost i kontinuirani rast partijskog rejtinga.

Abdić u Donjoj Gorici: Uskoro Zapadna obilaznica, proširenje kapaciteta vaspitno-obrazovnih ustanova

- Obaveza je svih u partiji da u tome pomognu, jer je jedino glas dat DPS-u siguran glas koji će poći na tas odbrane državnih interesa. Sve ostalo je rasipanje glasova i - namjerna ili ne, pomoć aktuelnoj parlamentarnoj većini. Ne dozvolimo da se crnogorski glasovi rasipaju, važno je da ih koncetrišemo na jedinu sigurnu branu Crne Gore a to je Demokratska partija socijalista- kazao je on.

Nosilac iste  ,,I riječju i djelom!” dr Nermin Abdić obećao je građanima da će se nova lokalna vlast angažovati da se u što kraćem roku riješi pitanje nelegalno izgrađenih objekata, što je problem koji je posebno izražen u ovom dijelu grada.

On je, takođe, govorio o unapređenju komunalne i putne infrastrukture u naredne četiri godine.

Jedan od značajnijih projekata u ovom dijelu grada, podsjetio je Abdić, biće rekonstrukcija Ulice II crnogorskog bataljona  i njeno pretvaranje u saobraćajnicu bulevarskog tipa. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 20:40