/ Стеван Катић
07/05/2021 u 06:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Стеван Катић: Наша политика гарантује развој града

Катић је носилац листе „Ни лијево ни десно – Правац Нови”

Свима је у интересу да Херцег Нови поново буде једна од најуспјешнијих приморских општина на овом дијелу Медитерана, јер Нови и својим потенцијалима и својом историјом то заслужује, казао је носилац листе "Ни лијево, ни десно. Правац Нови" Стеван Катић, иначе актуелни предсједник општине. Ту коалицију чине Демократска Црна Гора, Демос, Група грађана "Нови побјеђује" и Странка пензионера и инвалида.

– Дубоко вјерујемо у доказану мудрост и разборитост грађана Херцег Новог, а то значи да очекујемо одличан резултат који би нас опет учинио централним дијелом нове скупштинске већине. Увјерен сам да ће се грађани Херцег Новог на изборима опредјељивати у односу на оно што је урађено у претходном периоду, а урађено је преко 200 пројеката у 17 насеља у Херцег Новом, али и у односу на планове за још 300 нових пројеката, од којих су неки заиста капитални. Мудри су Новљанке и Новљани, показаће као много пута до сада да наш град није мјесто гдје су разни екстремизми и непоштен однос добродошли. Ово је град историје и културе, град добронамјерних људи који знају донијети праве одлуке.Свакако, ту је и симболика броја пет која носи особине ширења и експанзије, тако да очекујем још бољи резултат него што је био на претходним изборима – казао је Катић.

Грађанима је поручио да коалиција коју предводи нуди још интензивнији развој у наредном периоду, још већи број успјешних пројеката, чију реализацију овог пута додатно гарантује и то што град неће имати маћехински однос Владе Црне Горе као досад, већ заиста партнерски.

– Свима нам је у интересу да Херцег Нови поново буде једна од најуспјешнијих приморских општина на овом дијелу Медитерана, јер Нови и својим потенцијалима и својом историјом то заслужује. Имамо људе, имамо искуство имамо правац, знамо како – поручио је Катић.

К.М.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 18:37