Nanogice / -PINTEREST
08/08/2023 u 20:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Trendi modeli nanogica osvajaju ljeto

Jedan od najboljih dodataka vašem autfitu za plažu ili za svakodnevni izlazak je svakako nakit, a među njima i nanogice

Modni trendovi su se ponovo konsultovali sa prošlošću i ovoga puta vratili nanogice u fokus. Ovi trendi modeli nanogica osvajaju ljeto i poželjećete da ih kombinujete uz sve.

Jedan od najboljih dodataka vašem autfitu za plažu ili za svakodnevni izlazak je svakako nakit, a među njima i nanogice. One izgledaju fantastično, a možete se poigravati sa raznim dizajnima. Svejedno da li ćete staviti nekoliko njih u skladu sa boho stilom ili ćete se odlučiti za jednu elegantnu, one će svakako biti zanimljivi dodatak. Evo koji modeli su u trendu.

Nanogice sa leptirima

Svejedno da li ste ljubitelji srebrnog, zlatnog nakita ili volite ljetnju igru boja, nanogica sa leptirićima je savršeni dodatak. Uostalom, možda ćete imati osjećaj da letite sa svakim korakom koji načinite.

Morski motivi

Nanogice sa morskim zvijezdama i školjkama su svakako poželjan nakit u ljetnjim mjesecima. Nosite more sa sobom na svakom koraku.

Srebrni lanac

Nanogice nalik na lančeve su ponovo u trendu, ali u malo svedenijem obliku i u srebrnim varijantama. Ovaj nakit ćete svakako lako uklopiti uz sandale i štikle.

Nanogice sa cvijetnim motivima

Naravno, ovo je neizostavan detalj s obzirom na trend ruže i cvijetnih dezena u svijetu mode. Srećom, ovdje postoji veliki niz modela, pa budite kreativni sa odabirom cvijeta.

Biserne nanogice

Još jedan morski model su svakako nanogice sa bisernim ukrasima. Ukoliko želite da ostavite utisak, idealne su za noćne romantične šetnje.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 13:05