Франка и Сара Јо / -Скриншот
19/12/2021 u 13:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Франка и Сара Jо у дуету

Двиjе регионалне поп звиjезде – Франка и Сара Jо снимиле су музички дует, причу коjа описуjе што се догоди када између двиjе снажне и искрене приjатељице стане – ОН.

Двиjе успjешне поп пjевачице, како на домаћим, тако и регионалним музичким сценама, дует спремаjу jош од априла ове године, када jе Сара Jо гостовала на Франкином соло концерту у Водицама, гдjе су показале како савршено функционишу заjедно.
- Већ дуго имам жељу да снимим дует коjи одише 'женском енергиjом'. За своj први дует чекала сам савршену причу и пjесму! Сара jе била на врху листе моjих жеља. На кафи смо схватиле колико смо сличне и како морамо снимити пjесму! Jедан од првих договора био jе да у споту морамо плесати, што се на краjу и догодило - рекла jе Франка.

Како су откриле још приjе него што су се упознале, пратиле су jедна другу и већ тада су постоjале симпатиjе и поштовање с обjе стране.

- Предлог да радимо заjедно учинио ми се као феноменална идеjа, а гостовање на Франкином концерту у Водицама била jе потврда доброг споjа енергиjа! Убрзо смо у Бесивити студиjу у Београду одабрале и пjесму. Одмах смо се сложиле између неколико пjесама, одлучиле се за демо снимак коjа jе касниjе постала наш заjеднички сингл – 'Он'- додала jе Сара Jо.

Пjесма под називом "Он" обjе пjевачице доводи у сасвим нову музичку ситуациjу у коjоj публици доносе модеран поп звук инспирисан шпанским ритмом и 'мирисом' фламенка – што кроз музику, што кроз видео-спот. Прича у режиjи Немање Новаковића и продукциjи НН медиа припремала се више од три мjесеца, а снимана jе два дана у филмском студиjу и на локациjама у Београду. Говори о њему, коjи врло лако може стати између двиjе приjатељице, а ко побjеђуjе – дознаjемо у видео-споту. За снимање у студиjу недјељу дана jе грађен филмски сет с двиjе собе у коjима се одвиjа дио занимљиве приче.

- Спот никако немоjте схватити озбиљно. Шалиле смо се да нас наjвише занима како ће мушкарац редитељ видjети ову причу. И добили смо његов занимљив, сатирични приказ како се риjешити фраjера коjи вас не заслужуjе. Наравно, то функционише само у замишљеном, филмском свиjету - рекла jе Франка.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 07:11