/ Фото: Инстаграм
24/11/2021 u 20:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Сара Јо: Годину дана идем на психотерапију због анксиозности

Увијек ћу гласно и јасно причати о томе, каже српска пјевачица

Пјевачица Сара Јовановић открила је да већ годину дана иде код психотерапеута и да се бори са анксиозношћу.

Она је на свом Инстаграм налогу објавила статус и обратила се својим пратиоцима желећи да им скрене пажњу на то колико је ментална хигијена важна.

- Данас сам схватила да ће овог мјесеца бити тачно годину дана колико идем на психотерапију. Заувијек ћу бити захвална својим пријатељима који су ми помогли да превазиђем своје псхичке баријере, страхове и да се препустим тако важном пријекопотребном кораку. Све чешће се прича о менталном здрављу, али се такође често представља на погрешан начин. Некако застрашујуће, апстрактно- казала је Сара. 

Сара Јо је у недавном интервју за Нова.рс открила да иде на психотерапију, а испричала је и како је њено окружење реаговало на њену одлуку.

- Имала сам среће да је у мом окружењу то била нормална ствар. И дан данас траје пут рада на себи, али је битно да је нешто учињено и какав год да је темпо рада, важо је да постоји другачији приступ проблемима и битно је да се нешто предузме по том питању. Увијек ћу гласно и јасно причати о томе јер мислим да би свако требао да има времена и могућности за одлазак на психотерапију. Ментална хигијена је једна од најважнијих- закључила је Сара. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 08:36