Dejan CUkic / -DEJAN CUKIC
01/03/2022 u 13:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Ти си моj брат" Деjана Цукића у етру

ПЛАН Б представља нови сингл и спот

Чувени кантаутор, роцк пjевач и роцк новинар, Деjан Цукић представио jе нову пjесму и спот "Ти си моj брат".

Попут броjних своjих колега, регионално препознатих и признатих пjевача, и Деjан се радо одазвао позиву Зорана Коневића, идеjног зачетника и оснивача Фондациjе ПЛАН Б за коjу jе написао пjесму "Ти си моj брат". Аутори пјесме су Зоран Коневић и Схридхар Соланки, док се за одличан аранжман и овог пута побринуо Воjислав Аралица.

- Велика ми jе част што сам добио прилику да учествуjем у тако вриједном и изузетном подухвату какав jе стварање Фондациjе ПЛАН Б. Новиjи догађаjу показали су нам да шира jавност нема пуно разумијевања за проблеме музичара у невољи, али тешке животне ситуациjе и трагедиjе дешаваjу се и онима коjи обично шире радост и весеље. Посебно ми jе драго што ме jе рад на пјесми 'Ти си моj брат' поново повезао са старим сарадником, Зораном Коневићем, а инспирациjа за текст коjи сам писао на његову музику, уjедно jе некако била и покретачка искра читавог проjекта – здравствени проблеми заjедничког приjатеља, некада бубнjара групе Булевар, Предрага Бате Jаковљевића. Са тако снажним мотивима, нисмо смјели да 'промашимо' - обjаснио jе Деjан Цукић.

Пjесма "Ти си моj брат" четврти jе службени сингл с будућег албума "ПЛАН Б" чиjи се излазак планира краjем априла у издању Croatia Records и Тесла Мјузик. Претходили су му "Зрно чаролиjе" Звонимира Ђукића Ђулета, "Загледан" Драги Jелића те "Вjетар" Маyе Сар.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 13:03