Даги Јелић загледан / -Даги Јелић загледан
16/11/2021 u 13:05 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Драги Jелић представио сингл и спот "Загледан"

Пjесма jе други службени сингл коjи представља "План Б" Фондациjа.

Чувени члан легендарног састава YU група, Драги Jелић, представио је нови сингл и спот "Загледан", аутора Зорана Коневића (глазба) и Звонимира Ђукића Ђулета (стихови).

Пjесма jе други службени сингл коjи представља "План Б" Фондациjа.

- Ова пјесма jе веома посебна и потпуно другачиjа од онога што радим са своjом YU групом. Био jе изазов отпјевати пјесму коjу jе компоновао Зоран Коневић на текст Звонимира Ђукића Ђулета. Хумана идеjа ПЛАНА Б jе jединствена на овим просторима! Вјеруjем да ће своjим дјеловањем помоћи угроженим колегама. Убијеђен сам да ће се компаниjе и поjединци одазвати позиву да се прикључе мисиjи Фондациjе. Сви причамо о хуманости и доброчинству, а ово jе jедан од начина да те приче преточимо у нешто конкретно - изjавио jе Драги Jелић.

Од представљања Фондациjе коjоj jе за циљ помоћи музичарима коjи се нађу у тешкоj финанциjскоj ситуациjи прошло jе само мjесец дана, а она биљежи све већи броj колега коjи су схватили њену важност. Први сингл с будућег албума "План Б" била jе пjесма "Зрно чаролиjе" у извођењу Звонимира Ђукића Ђулета, jедног од наjзначаjниjих рок умјетника на овим просторима, коjа до данас биљежи преко 200.000 прегледа на Јутјубу. Ако jе и било потребно зрно чаролиjе на почетку, онда jе сасвим сигурно да jе магиjа успjела, jер Фондациjа План Б и те како оправдава своjе постоjање и залагање свих судионика у њоj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 13:44