Вакцинација у Љевиштима / Црвени крст Колашин
12/05/2021 u 13:40 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вјеровали или не: Старину из Љевишта вакцинисали док пече ракију

Вакцинација у најудаљенијим селима колашинске општине одвија се по плану

У селу Љевишта у Горњој Морачи настала је фотографија мјесеца-старина Мишко Крковић примио је вакцину Синофарм поред казана за ракију!

Волонтери Црвеног крста у Колашину ових дана имају пуне руке посла и стижу до најудаљенијих села у овој општини на сјеверу како би вакцинисали старије мјештане.

Један од њих је био и Мишко ког је екипа вриједних волонтера затекла док пече ракију у селу које је скоро 40 километара удаљено од Колашина.

-Била је то јако симпатична ситуација, шалили смо се да је у питању вакцинација са обје стране- кажу из Црвеног крста у Колашину за Портал "Дана".

image

Вакцинација у колашинским селима

Црвени крст Колашин

Волонтери су протеклих недјеља асистирали у процесу масовне вакцинације, како у градском подручју, тако и у забаченим селима.

- У школској сали у двије смјене од 8 до 20 сати волонтери имају своја задужења и тако помажу свим медицинским тимовима да се посао обави на најбољи могући начин и да се наши грађани заштите од короне. Наши волонтери теренским возилима стижу до села и до слабије покретних лица- додају из Црвеног крста.

image

Црвени крст Колашин

Црвени крст Колашин

Они наводе да су сви ангажовани на волонтерској основи и да раде само и искључиво из добре воље.

- Ишли смо до Горње Мораче, Љевишта, а ових дана ћемо посјетити Ровца и Доњу Морачу. Од првог дана помажемо у свим здравственим пунктовима који су постаљени у нашој општини- додају из Црвеног крста.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 02:00