АДНАН СТРИКОВИЋ / - ФОТО: МИЛОВАН НОВОВИЋ
13/03/2022 u 15:14 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Аднан Стриковић једногласно изабран за предсједника ОО СДП Бијело Поље

Стриковић је позвао све који имају политичку амбицију, или бар жељу да допринесу заједничким циљевима, да им се придруже, без обавезујуће партијске припадности СДП-у- довољна је заједничка програмска визија

На сједници Општинског одбора СДП Бијело Поље која је уче одржана, једногласно је изабран Аднан Стриковић. Он ће на челу овог одбора бити наредне четири године. Др Стриковић је иначе одборник ове партије у локланом бјелопољском парламенту и подпредсједник СДП Црне Горе.

- На сједници ОО СДП Бијело Поље једногласно (52 члана) добио сам мандат да одбором руководим и у наредне четири године. Свјестан одговорности да предводим тим људи који се бескомпромисно преко 30 година бори да живот свим грађанима учини бољим, ипак осјећам понос и част на указаној прилици. Најавио сам и остајем при томе да ћу функцију обављати само до наредних локалних избора, а затим, без обзира на резултат, провјерити повјерење општинског одбора - казао је Стриковић.

Стриковић додаје да ,,сви који ме бар мало познају, свједочиће да ме у политици никад није водила жеља за личним функцијама и привилегијама, већ исконска потреба за помагањем људима''.

- Знам да је то нешто у шта је најтеже убиједити грађане, чак и пријатеље, и зато дајем јавно обећање да се након што ће СДП без сумње постати дијелом локалне власти, нећу прихватити ниједне локалне извршне функције. У СДП-у има на десетине људи који својим знањем, стручношћу и алтруизмом могу тим задацима одговорити на једнак или бољи начин. Ту сам искључиво ради њих, ради вас, а тако ће и остати док се год будем бавио политиком. Док год будем вјеровао да има смисла  да има наде.

Он је позвао све који имају политичку амбицију, или бар жељу да допринесу заједничким циљевима, да им се придруже, без обавезујуће партијске припадности СДП-у- довољна је заједничка програмска визија.

- СДП вам отвара пријатељска врата сарадње. Живјели ми и видимо се да причамо о политици и животу, о заједничкој љепшој будућности, нашој и наше дјеце - поручио је др Стриковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

03. maj 2024 22:38