/ - фото: ДПС
23/11/2021 u 11:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Приjестонице: Побjедом на Цетињу 5. децембра биће заустављено свако понижење Црне Горе

Ударивши на интегритет и достоjанство ове државе, освjедочили су се као државни неприjатељи коjи са позициjа моћи руинираjу све оно што jедну земљу држи у животу, почев од економиjе, преко просвjете, па све до културе

Након броjних дешавања у нашоj Приjестоници, у протеклих годину дана, проузрокованим лошим политикама коjе су преузеле примат на државном нивоу, грађанке и грађани имали су прилику да се увjере у то да се владаjућа већина, у жељи да сатре све црногорско, наjбруталниjе устремила на Цетиње, навели су из ОО ДПС Пријестонице.

- Од 30. августа прошле године, наша држава преживjела jе наjстрашниjе ударце коjи су нериjетко финиширани новим понижењима Црне Горе у свакоj друштвеноj сфери. Ударивши на интегритет и достоjанство ове државе, освjедочили су се као државни неприjатељи коjи са позициjа моћи руинираjу све оно што jедну земљу држи у животу, почев од економиjе, преко просвjете, па све до културе.

Управо 4. и 5. септембар у слободарском Цетињу разоткрили су сва лица оних коjи са државних функциjа недвосмислено раде против државе Црне Горе и на штету њених грађана. Сузавци, гумени меци, шок бомбе коjи су летjели на све стране послали су jасну поруку о томе како би се опходили према нашем граду да се домогну и локалне власти - наводи се у саопштењу.

Како истичу, зато им, након 5. децембра никада више неће пасти на памет да покушаjу ново деградирање црногорске приjестонице, "зато што ћемо им одговорити мудро, одважно, храбро, онако како и приличи људима пониклим у Црноj Гори".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 10:42