Удружење привредника Бара / - УПГБ
08/12/2021 u 18:25 h
Драган СтојановићДраган Стојановић
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Удружење привредника Бара обезбједило донацију за Општу болницу Бар

Према ријечима Божа Сарића, предсједника Удружења, овај аутомобил биће стално у приправности и користиће се искључиво за потребе превоза медицинског особља - доктора и медицинских сестара на територији Општине Бар у кућне и патронажне посјете

Удружење привредника града Бара обезбједило је донацију половног путничког возила за Општу болницу Бар.

Према ријечима Божа Сарића, предсједника Удружења, овај аутомобил биће стално у приправности и користиће се искључиво за потребе превоза медицинског особља - доктора и медицинских сестара на територији Општине Бар у кућне и патронажне посјете.

- Захваљујемо се нашим члановима који су препознали значај ове донације и обезбједили средства, предузећима 2.децембар, Б2Б, Бонеса, Courier Eco, Цурановић транс, Е-Плус, Калампер и Ауто кућа Шћекић. Донација возила  у условима ковид пандемије Општој болници Бар била је неопходна, јер на располагању имају веома мали број возила, а због постојеће економске ситуације нису били у могућности да набаве ново.

Цијенимо значај труда и пожртвовања које комплетно особље Опште болнице у Бару улаже како би пружили његу и помоћ нашим суграђанима и срећни смо што можемо да их помогнемо овом донацијом - каже Сарић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

28. januar 2022 06:30