Удружење привредника Бара / - УПГБ
08/12/2021 u 18:25 h
Драган СтојановићДраган Стојановић
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Удружење привредника Бара обезбједило донацију за Општу болницу Бар

Према ријечима Божа Сарића, предсједника Удружења, овај аутомобил биће стално у приправности и користиће се искључиво за потребе превоза медицинског особља - доктора и медицинских сестара на територији Општине Бар у кућне и патронажне посјете

Удружење привредника града Бара обезбједило је донацију половног путничког возила за Општу болницу Бар.

Према ријечима Божа Сарића, предсједника Удружења, овај аутомобил биће стално у приправности и користиће се искључиво за потребе превоза медицинског особља - доктора и медицинских сестара на територији Општине Бар у кућне и патронажне посјете.

- Захваљујемо се нашим члановима који су препознали значај ове донације и обезбједили средства, предузећима 2.децембар, Б2Б, Бонеса, Courier Eco, Цурановић транс, Е-Плус, Калампер и Ауто кућа Шћекић. Донација возила  у условима ковид пандемије Општој болници Бар била је неопходна, јер на располагању имају веома мали број возила, а због постојеће економске ситуације нису били у могућности да набаве ново.

Цијенимо значај труда и пожртвовања које комплетно особље Опште болнице у Бару улаже како би пружили његу и помоћ нашим суграђанима и срећни смо што можемо да их помогнемо овом донацијом - каже Сарић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 16:52