/ foto youtube
03/10/2021 u 09:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Момак Иване Дудић остао непокретан након несреће на планини?

Милош и Ивана су већ дуго заједно, открио је извор медија

Примјер глумице Иване Дудић је потврдио да живот може да буде непредвидљив, којој се један романтични излет на планини замало завршио наводно трагично, пише Курир.  

Како сазнаје један београдски медиј, Ивани се живот наводно драстично промијенио пошто је доживјела незгоду на Ртњу након које је њен момак Милош Пандрц остао непокретан.

Наиме, како саговорник открива, прије скоро два мјесеца пар је одлучио да оде на одмор, који се наводно претворио у пакао, када је Милош пао у подножје планине након што се квад којим је Ивана управљала преврнуо. Успаничена глумица је наводно сатима дозивала помоћ, у спасавање су били укључени и ватрогасци, а њен дечко је усљед повреда завршио у инвалидским колицима.

- Милош и Ивана су већ дуго заједно - открио је извор тог медија, и додао:

- Љетос су жељели да побјегну од градске буке, отишли су на Ртањ, и тамо провели неко вријеме. Један дан одлучили су да се провозају квадом по планини. Током вожње Ивана је изгубила контролу и преврнули су се. Милош је пао у подножје планине, гдје је остао да лежи непомичан - испричао је како је дошло до незгоде саговорник и додао.

- Милош има заказану операцију, један од најбољих специјалиста ортопедске хирургије др Славиша Загорац ће му оперисати кичму. Надају се да ће након рехабилитације ускоро стати на ноге и вратити се нормалном животу - рекао је извор за крај.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 14:35