26/10/2022 u 17:29 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Emina Čunmuljaj čuva životnu sredinu

Vidjela je u prolazu da radimo, parkirala vozilo, tražila rukavice i pridružila se ekipi Komunalnog preduzeća u čišćenju puta Tuzi - Ržanički most, kaže Nikola Camaj

Svjetski supermodel Emina Čunmuljaj još jednom je pokazala koliko voli svoje rodno mjesto i koliko joj je važno da da doprinos očuvanju životne sredine. Svoj doprinos Enima je dala akciji čišćenja putnog pravca od Tuzi do Ržaničkog mosta koju je organizovalo Komunalno preduzeće Opštine Tuzi. U ekološkoj akciji učestvovali su svi zaposleni iz preduzeća na čelu sa direktorom Nikolom Camajem.

image
-

– Kompletna administarcija Komunalnog preduzeća, od portira do direktora pridružila se radnicima koji na terenu održavaju higijenu u čišćenju putnog pravca od Tuzi do Ržaničkog mosta. Očišćeno je sve što nesavjesni građani i vozači bacaju kroz prozor. Očišćene su divlje deponije, napravljena zaštita kako bi im se otežalo bacanje otpada. Akciji se pridružila i supermodel Emina Čunmuljaj. Vidjela je u prolazu da radimo, parkirala vozilo, tražila rukavice i pridružila se ekipi Komunalnog preduzeća. Ona je uvijek tu, daje doprinos svim našim aktivnostima. Ona, bez obzira na sve što je postigla u životu, dokazuje da voli svoje mjesto i dobro bi bilo da svaki građanin opštine Tuzi slijedi njen primjer i da doprinos u održavanju našeg zajedničkog dvorišta – rekao je Nikola Camaj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

06. septembar 2024 18:55