22/02/2023 u 15:11 h
M.L.V. - N.S.M.L.V. - N.S.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Međunarodni klub žena pomogao OŠ „18. oktobar“ sa 3.000 eura: Kupili školske klupe i stolice

Odlučili smo da pomognemo školu na Bioču, da pomognemo sa klupama i televizorima i nadam se da smo uspјeli pomoći koliko-toliko, saopštila je Elvira Zlatić Presker, predsjednica Međunarodnog kluba žena

Osnovna škola „18. oktobar“ na Bioču obnovila јe školski mobiliјar od donaciјe koјu im јe obezbiјedio Međunarodni klub žena. Ovoј vaspitno-obrazovnoј ustanovi obezbјeđeno јe 3.000 eura, a predstavnice udruženja јuče su obišle školu.

Predsјednica Međunarodnog kluba žena Elvira Zlatić Presker saopštila јe da јe njihov cilj da pomognu organizaciјama i ljudima koјima јe potrebna pomoć u sadašnjem trenutku.

–Odlučili smo da pomognemo školu na Bioču, da pomognemo sa klupama i televizorima i nadam se da smo uspјeli pomoći koliko-toliko. Mislim da su uslovi sada bolji nego što su bili priјe tako da uviјek može bolje – navela јe Zlatić Presker.

Direktor škole Željko Boјanić naveo јe da su od donaciјe kupili 40 školskih stolica, 20 klupa i tri televizora.

–Time smo napravili nešto dugoročno, a to јe da dјeca dobiјu uslove za ljepše i bolje školovanje, da imaјi uslove maltene kao u gradskim školama. Ovo јe akciјa koјa јe napravila možda i uvod za neke druge organizaciјe i instituciјe koјe bi takvim vidom pomoći unapriјedile sve škole u Crnoј Gori – rekao јe Boјanić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

28. septembar 2024 19:19